keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Heihei, mitä kuuluu? & maailman helpoimmat teeleivät


No heihei, mitä kuuluu kaikille?

Tässä on ollut vähän kiireitä, niin rakas, RAKAS blogikin on jäänyt retuperälle kuukauden ajaksi. No, mitä tässä on sitten tehty syyskuussa? Aika paljon.

On järjestetty "pieni", yli 300 hengen oluttapahtuma, tietysti yhdessä ihanien kollegojen Timon&Nellan sekä hyvien yhteistyökumppaneiden, PlutoFinlandin Annan ja Ullan kanssa.

On kuvattu kesäistä ruokakirjaa hyytävässä kylmyydessä ja pohdittu siihen reseptejä.

On puhuttu oluesta opiskelijoille, ravintola-alan ammattilaisille, kaupanväelle, olutseuroille ja muille kivoille.

On oltu onneksi paljon skidien kanssa. Ihan oltu vaan.

On tehty isoa duuniprojektia.

On laitettu kesävaatteet pois, ja tehty tilaa talvikamoille, Sanalla inventoitu kahden skidin alati muuttuvien vaate- ja kenkäkokojen tarpeet.

On juhlittu muutamia synttäreitä.

On oltu huolissaan ja väsyneitä. Tänä syksynä on ollut välillä aika raskasta.

On puhuttu Radio Helsingissä niin vieraiden kanssa kuin yksikseen. Ihanaa, nautin radiotyöstä valtavasti.

On ostettu uusi kamera, jolla nämäkin kuvat on otettu. Aivan kingi Olympos Pen.

On yritetty (huonolla menestyksellä) opiskella opettajan ammattitutkintoa. Sitä voi sitten seurata TÄÄLTÄ. 

On luvattu kirjoittaa väikkäria ja tehdä opponointi vielä tänä syksynä.

On hoidettu ihkuja Koffin hevosia.

Aika paljon erilaista. Mutta kaikesta huolimatta, blogi on tärkeä. Joten haluan ja lupaankin päivittää enemmän tänne eloamme. En välttämättä reseptejä, mutta kaikkea muuta mitä meille kuuluu.

Nyt kuitenkin resepti. Näitä helppoja kaurateeleipiä on meillä syöty aina paljon, sekä iltapalaksi että keittojen kera.








Maailman helpoimmat kaurateeleivät

3 dl kaurahiutaleita, 2 dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, ripaus suolaa, 2 dl mitä tahansa juustoa raastettuna, 2 1/2 dl maitoa/piimää/jugurttia/vettä/kermaa, 1% dl voisulaa/öljyä, (kaikki jämä-tuorejuustot, perunasoseet jne.)

Sekoita kuivat aineet, lisää juustoraaste, neste ja voi, ja mahdolliset muut aineet. Sekoita nopeasti taikinaksi. Nostele lusikan avulla leivinpaperille pieniä kekoja. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Nauti kiireisen päivän iltana, heti kuumana voin kanssa. Seuraksi hopeateetä eli teetä maidolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti