lauantai 21. toukokuuta 2016

Paras (ja helppo) parsaresepti


Nyt on helppo ja hyvä tapa syödä parsaa. Tai brokkolinia. Skiditkin tykkää.





Parsat pekonipeitossa

1 pnt vihreää parsaa, 1 pkt pekonia, mustapippuria.

Taivuta parsoja niin että ne napsahtavat poikki. Huuhtele huolella ja kuivaa puhtaalla keittiöpyyhkeellä. Paista pekonia hieman pannulla niin että saat rasvan irtoamaan, mutta että pekonit eivät vielä muutu rapeiksi. Ota pekonit pois ja paista parsoja hetken rasvassa.

Kääri sitten parsat pekonisiivuihin ja laita uuniin noin 180 asteeseen. Paista noin 10-15 minuuttia. Rouhi päälle mustapippuria. Nauti kuumana.

Juomaksi joko kuiva kuohuviini tai vaalea, hapan vehnäolut.

Mika teki näitä äitienpäiväksi. Paras lahja ever.

3 kommenttia:

  1. Oi että miten hyvä ohje! Menee ehdottomasti testiin jotta saadaan tuo mieskin kokeilemaan parsaa :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Meilläkin Mika tykkää..

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Meilläkin Mika tykkää..

    VastaaPoista