perjantai 1. toukokuuta 2015

Perusasioilla - olutta ja leipää!


Koska viikonloppu kuluu pitkälti Copenhagen Beer Celebration-käsityöläispanimofestarin parissa, blogiruokakin on bissehenkistä.

Eli megaolutleipä. Oi.

Hyvä ja helppo - Voi yrittää tunkea koko leivän suuhun yhtä aikaa tai jakaa sen kahtia. Ihan miten halutaan.

Oluena juon itse tämän kanssa blond alea (Maku Brewing on edelleen hyvä), kevyttä APAa (vaikka Brooklyn American Ale) tai ystäväni Pasin kunniaksi oikein rapsakkaa pilsiä ( Minulle vaikka To Olin kiva pils, Pasi ottaisi varmaan Jeweliä)



Olutleipä

3 palaa hyvää maalaisleipää
Salamia, parmankinkkua, tomaattia,2 keitettyä kanamunaa ja gryére-juustoa.
Tomaattihummusta, jossa tomaattitahnaa(katso resepti) puolet, hummusta puolet, voita, majoneesia ja rosmariinia.

Minä kokosin leivän näin:

Ensimmäisen leivän päälle tomaattihummuta ja salamia, sitten viipaloitua kananmunaa. Päälle leipä jossa majoneesia ja rosmariinia, viipaloitua tomaattia, juustoa ja parmankinkkua. Sitten voilla voideltu leipä päällimmäiseksi.

Nam.

1 kommentti: