sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tahnoja sinne ja tänne


Leivälle. Dippaukseen. Hampurilaisen väliin. Pitaan. Tortillaan. Mihin vaan.



Aurinkokuivattutomaatti-tahna ja wasabimajoneesi


Wasabimajoneesi

2 dl majoneesia, 1/2 dl wasabitahnaa, 1/2 limen mehu, suolaa.

Sekoita ainekset, lisää wasabitahna pikkuhiljaa itsellesi sopivaan tulisuuteen. Anna makujen tasaantua ainakin pari tuntia.



Aurinkokuivattutomaatti-tahna

3 dl aurinkokuivattuja tomaatteja liemineen, 1/2 dl oliiviöljyä, 2 dl turkkilaista jugurttia, suolaa ja mustapippuria.

Sekoita sauvasekoittimella massaksi aurinkokuivatut tomaatit, niiden lieni ja öljy. Lisää jugurtti ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Anna olla viileässä pari tuntia.

Meillä näitä tehtiin vierasvaraksi. Kaikki meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti