maanantai 9. kesäkuuta 2014

Arkea fetalla, kiitos!


Blogihiljaisuuden selittävän, ihanan Stockiksenmatkan jälkeen palataan arkeen. Myös ruuassa.





Pastaa fetalla ja makealla paprikakastikkeella

Tarvitset 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja, 2 kpl paahdettuja paprikoita (halkaise ja paahda uunissa oliiviöljyn kanssa noin 15-20 minuuttia), oliiviöljyä, 1 sipuli, 2 valkosipulin kynttä, 1 rkl hunajaa, 1 rkl makeaa paprikajauhetta, 1 dl tomaattimurskaa, suolaa ja hyppysellinen chiliä.

Lisäksi nälän verran pastaa sekä fetaa, minä käytin Arlan uutta yrttimaustettua kreikkalaista fetaa (nam).

Freesaa pilkottu sipuli ja valkosipulinkynnet kuultaviksi öljyssä ja paprikajauheessa. Lisää tomaatit ja paloitellut paprikat. Lisää tomaattimurska, hunaja ja mausta. Kiehauta ja anna hautua noin 15 minuuttia. Aja tehosekoittimella tahnaksi ja tarjoa juuri keitetyn pastan kanssa. Päälle fetaa.

Kyllä arki on kivaa.

Vinkvink: Pastan sijaan toimii myös vihannesten päällä.



Fetan piffasi Arla. Kiitos Jussi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti