maanantai 21. huhtikuuta 2014

Parhaat grillijutut löytyy Pakilasta


Näin se on. Pakilassa on kingit grilliruuat. Katsokaa vaikka.




Oujes. Lampaan ribsejä ja etukäteen Pakilassa maustelimessä keitettyä possun kasleria. Jyrin oiva glase päälle grillissä ja pöytään.

Jyrin Glase tällä kertaa

Paksua inkivääri&seesami-teriyaki-kastiketta, Thai Sweet Chili-kastiketta, valkosipulia, vähän ketsuppia, soijaa ja omenaviinietikkaa.  Kaikki sekaisian ja sivellään lihan päälle grillatessa. Muodostaa tahmaisen makeansuolaisen mausteisen pinnan. Nam.



Seuraksi munakoisoa ja parsaa. Tyde kertoi parhaan tavan tietää, mistä persa pitää katkaista puumaisen pinnan välttämiseksi; Taivuta parsanvartta ja se katkeaa juuri oikeasta kohdasta, ennen puumaisuutta. Aina oppii!



Lisäkkeenä korianteri-coleslaw. Jonka reseptin pöllin heti.

Korianteri coleslaw

Kaalia, porkkanaa, punasipulia, fenkolia ja omenaa ohuina viipaleina. Kastikkeena 1 prs kermaviiliä, 1 reilu rkl Dijon-sinappia, 1 sitruunan mehu, runsaasti mustapippuria ja sormisuolaa. Sekoita kastike viipaleiden päälle. Sitten silputtua korianteria, lehtipersiljaa ja rucolaa.




Aperitiivina To Ölin Cloud 9 Wit . Hieno jenkkivehnän-tyylinen olut, pirteä muuten, hyvä kuiva humalointi lopussa.

Voi että, kun ette kaikki pääse Pakilaan. Se on grilliherkkujen taivas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti