sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hyvä brunssi


Brunssi on viikonlopun kuninkaallinen. Jos se on hyvä.



Hyvää brunssiin kuuluu ehdottomasti paahdettua PEKONIA, tuore leipä, karjalanpiirakat, keitetyt munat (tai paistetut, mutta pienet tykkää enemän keitetyistä, koska ne saa kuoria), kurkku ja tomaatti, HYVÄ mehu (karpalo oma suosikkini), makoisia juustoja (meillä Juustoportin juustot), leikkeleitä, monia LATTEJA ja jotain makeaa (meillä pullaa tai pannukakkua, jota juuri tein, ohje täällä).

Tietysti myös hyvää seuraa.  Eilisellä kotibrunssilla hyvä seura oli kaivattu ystäväni Harri, joka oli tullut viikonlopuksi Suomeen Sveitsistä. 

Sitten juttelua, oleilua ja Bo Kaspersin (tai muuta ruotsalaista) musiikkia.

Ihan viikonlopun kruunu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti