lauantai 28. huhtikuuta 2012

Rosmariini on yhä elossa!

Ja se on iso juttu, joo. Johtuneeko siitä että tämä yksilön on Jamie Oliverin perheestä. Yleensä meillä yrtit kuolee viikossa.




Rosmariinilla saa maustettua erinomaisesti pikku lihapullia.

400 g naudanlihaa, 1 dl parmesanjuustoa, 1 rkl makeaa paprikajauhetta, 1/2  tl suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria, 2 raastettua valkosipulinkynttä, pikkuloraus lager-olutta ja 4-6 rosmariini-oksan lehdet(maun mukaan, minä RAKASTAN rosmariinia, joten meillä 6). Sekoita kaikki ainekset. Pyöritellään pienen pieniä lihapullia ja paistetaan uunissa 200 asteessa, kunnes ruskeita. 

 Nämä lihapullat katoavat salakavalasti suhin aina, ne kun ovat niin pieniä...Kivoja pieneen ja isoon nälkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti