perjantai 13. tammikuuta 2012

Lumen lumoa ja olutta ja ruokaa Ylläksellä


Työmatkalla Ylläksellä. Siellä oli kaksi poroakin!



Oikea talvimaisema.



Lunta,lunta,lunta!



Jääbaari. Siistii.



Duunii. Koulutusta ja palaveria.

Ja sitten illalla Ylläksen Saagan Lassin yhdistelemä Olut ja ruoka-menu. Nam.
Hyvä Lassi.



Ensin basilika-oliiviöljyjäätelö, salaatti ja etikkakurkut - Fransizkaner Hefe Weissbier kuohuviinilaseista.



Hirvi kevätkääryle, juuresalde ja teriyakia - Sinebrychoff Puolukkastout (eipä huono ollut myöskään Karhu Ruis 6%)




Savustettua villinieriää, kantterellikastike ja puikulaa - Brooklyn American Ale

Aika kivasti oli osa kanttarellikastikkeen sienistä ajettu sileäksi kastikkeen sekaan, josta tuli intensiivinen kanttarellin aromi. Tykkään.



Suklaakuorrutettu juustokakku-TIKKARI, karpalovaahtoa ja marjahilloketta - Grimbergen Blonde
Tämän annoksen aion kokeilla kotona.

Ruuat ja juomat olivat täydellisiä.  Samoin tarjoilu, kiitos Harri!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti