sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Pako Munkkivuoreen

Paettiin viikonlopuksi Munkkivuoreen. Ihanan kuumaa. Kuumuuteen tepsii parhaiten unkarilaiset etikkapaprikat.

Niitä oli enemmän.....

Unkarilaiset etikkapaprikat

4 kpl paprikoita, (eriväriset on kivoja)
1 dl etikkaa
3 rkl sokeria
2 dl vettä

Polta paprikoista kuori suoraan sähkölieden levyllä tai grillissä. Anna paprikoiden levätä hetki, tee sillä aikaa liemi sekoittamalla muut ainekset. Revi paprikoista kuoret pois. Upota liemeen. Anna levätä kylmässä ainakin 4 tuntia. Nauti kesäkuumalla pelkästään tai grillikalan kera.

Ja vinkki: pikaversion saat kun et ota kuorta pois.

Ihanaa. Käytiin uimassa Munkkiniemen rannalla. Paras ranta, mun mielestä. Oi, kun se olisi lähempänä.




Kierrettiin myös lempipaikat. Gallen-Kallelan museo. Jos oisin miljardööri, niin asuisin siellä.


Talon paras paikka on kylpyhuone.

Ja poimittiin metsämansikoita. ¨



Kiva viikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti